Premiärer

Det har varit en vecka fylld av premiärer, stort som smått. Det var premiär för mig på jobbet, premiär för mig som pendlare, premiär för Ellen att numera sitta framåt i vagnen och äntligen igår – grillpremiär!

Det har varit med blandade känslor som jag gått upp på morgonen och gett mig av till jobbet. Resten av familjen har sovit och det har känts rejält i både hjärta och mage att åka ifrån familjen och inte komma tillbaka förrän ett par timmar innan läggdags. Men framåt torsdagen började jag landa i det och fredagen skulle jag ändå sluta lite tidigare så då var det t o m roligt! Nästa vecka är det kortvecka i o m påsk och det känns skönt att få den mjukstarten.

Det har inte direkt gått någon nöd på barnen som ju har fått vara hemma med världens bästa pappa! Det har pysslats och lekts och när Ellen sovit middag har de – till Sams stora förtjusning – fått massa tid att spela Super Mario 🙂 Och Andreas har fått ta på Ellen precis vad han vill på morgonen, vilket oftast betyder rosa, rosa, rosa 🙂

Igår grillade vi marinerad fläskkarré och efteråt grillade Sam och Andreas Marshmallows!

En reaktion på ”Premiärer

Lämna ett svar