Vilka kämpar!

Idag har det snöat på tvären. Det har kommit mycket blötsnö och är riktigt moddigt ute. Imorse gick det att ta barnvagnen med Sam på ståbrädan till förskolan, men när det var dags för hämtning 5 timmar senare så var det inte längre ett alternativ eftersom det kommit så mycket snö.

Jag satte Ellen i pulkan och tog Sams snowracer i andra handen och gick ner till förskolan. Det blåste rätt i Ellens ansikte och hon blinkade med sina små ögon och hade fullt med snö på ögonfransarna, men hon sa inte ett pip. När vi kom in på förskolan och jag öppnade upp overallen och tog av henne mössan så gav hon mig bara ett stort leende <3

Vi hämtade Sam och han fick sitta på sin snowracer hem och Ellen i sin pulka. Nu hade vinden på något otroligt sätt vänt så vi hade motvind även på vägen hem. Sam bara skrattade och tyckte det var roligt. Han höll Ellen i handen och försökte göra snöbollar om vartannat. Det var tufft att dra dem upp för grusbacken men hade varit tio gånger värre om de hade gnällt eller varit ledsna!

Hem kom vi tillslut och jag var helt genomsvettig – ett bra träningspass! 🙂

 

Kommentera