2017 är här!

Nyårsafton firades som vanligt hemma hos Jenny och Alex.Vi beställde catering och åt tre-rätters med hummersoppa, oxfilé och vaniljpudding. Så gott och så smidigt! Vanligtvis brukar vi del upp maten mellan paren men i år sparade vi mycket tid genom att bara laga till maten som redan var förberedd.

Vi var 14 vuxna och fem barn i åldern mellan 3 år och 3 månader. Trots det var det den lugnaste nyårsafton på länge. Barnen är ju visserligen högljudda men när 14 vuxna spelar maskeradrundpingis kl två på natten så är ljudnivån snäppet högre. Men någon pingis blev det inte i år, istället avslutades kvällen/natten med ett ishockeyspel som grabbarna gick loss på medan vi tjejer satt och spånade på vårt nästa resmål tillsammans.

2015 fyllde vi 30 och åkte vi till New York tillsammans (alla utom Sofie som var höggravid med Gustav då). Nu planerar vi för 35 årsdagarna (år 2020). Känns som väldigt långt framåt i tiden. Sam kommer att vara 7 år och Ellen 4! Mitt förslag är att åka till Moskva men det var inte så många som nappade på det 🙂 Kanske blir det en träningsresa eller en surf/yoga-resa. Vi var ändå ganska överens om att det ska vara ett varmt resmål där man kan chilla på kvällarna med ett glas vin. Nu när jag skriver det så undrar jag varför vi ska vänta 3 år på att göra en sån resa, jag vill åka nu!

 

Kommentera