Ellen Juni Margareta

Igår hade vi namngivning för vår lilla docka. När vi hade namngivning för Sam så bodde vi för trångt för att kunna ta emot alla gäster så då var vi hemma hos mina föräldrar, men i år dukade vi upp i vårt vardagsrum. Så roligt att kunna få plats med mycket folk hemma!

Vi bjöd på lite buffé och tårta och jag höll ett litet tal. Ellen höll ut fram till fikat ungefär sen slocknade hon och sov tills det blev tyst i huset och då slog hon upp sina blå igen 🙂

Ellen fick många jättefina presenter! Jag påbörjade ett dokument där jag tänker skriva upp de födelsedagspresenter och julklappar som barnen har fått. Med Ellen var det ju lätt att dra sig till minnes, men desto svårare med Sam. Jag menar vad fick han i julklapp när han var 2 år? Ni som minns vad ni har gett bort får gärna höra av er 🙂

img_6607

img_6619

img_6617

img_6620img_6616img_6612img_6640img_6629

Jag glömde att ta ett kort på Ellen(!), men hennes två stolta föräldrar fastnade på varsitt kort i alla fall…

fullsizeoutput_776fullsizeoutput_778

En reaktion på ”Ellen Juni Margareta

Kommentera