Övernattning hos mormor och morfar

I lördags efter gymnastiken kom Sams mormor och morfar och åt lunch hos oss. Andreas hade lagat ugnsbakad laxfilé med citron och till det gräddkokt grönkål med bacon, supergott! Efter lunchen åkte Sam med mormor och morfar hem och sov över. Jag och Andreas fick chansen att ägna lite odelad uppmärksamhet till Ellen (och varandra) 🙂

Vi passade på att åka in till Borås och gå lite på stan. Ellen är inga problem med att ha med sig i affärer. Hon sitter bara i sin vagn och tittar med sina stora blå.

På Intersport hade de en längdåkningsträff så vi gick dit och jag fick chansen att prata och fråga lite kring utrustning. Jag är sugen på att börja åka längdskidor men jag vet inte hur mycket skidor som jag kommer ha möjlighet att åka i vinter så det blev inget köp men ändå bra att få veta lite mer om hur man ska tänka kring sin utrustning. Jag hittade en hemsida dag som heter sporthyra och där kan man hyra ett längdåkningspaket en hel säsong så kanske skulle det vara ett alternativ.

 

Kommentera