September

Vaknade upp till en regnig morgon vilket var väldigt länge sen känns det som. September har varit en otroligt fin månad och fortfarande är shortsen inte undanlagda. Känns som månaden har gått snabbt och nu är vi inne på de sista dagarna innan oktober kommer och tar över.

Vad har vi gjort i september då? Vi hade en fantastisk mini-semester på Rörö och sån tur med vädret! Andreas var tyvärr iväg på annat så han kunde inte följa med men jag hade gott om hjälp med barnen så oss gick det ingen nöd på 🙂

img_1277

Vi har haft besök från barnens farmor och farfar några dagar. Märker nu att jag tyvärr inte tog ett enda kort, men vi hade några mysiga dagar med mycket lek och en liten utflykt till Knalleland i Borås 🙂

Sam fyllde ju år också vilket kanske var månadens största händelse. Och slutat med napp har han faktiskt gjort. Det har gått över förväntan, även om han numera har lite svårare att somna på kvällarna och det krävs två flaskor välling så känns det som att vi är på god väg.

img_6417

Sam fick ju en balanscykel på sin födelsedag och den har gått varm sen dess 🙂

dsc_1093

Lämna ett svar