En sväng i Borås

Idag var jag och Ellen en sväng i Borås på förmiddagen medan Sam var på förskolan. Sam har slutat ha blöja på dagarna men därmed inte sagt att han alltid kommer ihåg att gå på toaletten innan det är försent, så därför var kalsonger högst upp på shoppinglistan.

Jag tajmade in en fika medan Ellen sov och det var helt underbart. En god cappuccino i lugn och ro. Det ni!

DSC_1033

Vi hämtade Sam på eftermiddagen och de hade varit i skogen och grillat på förmiddagen. Något som de skulle försöka komma iväg på en gång i veckan är tanken. Mysigt!

Imorgon är Sam ledig och det är fredag. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på än men det ger väl sig imorgon. Får se hur utvilade och på vilket humör vi är på. Det senaste är det väl egentligen ingen av oss som sover speciellt många timmar i taget. Vi byter sängar och rum som hela havet stormar. Ibland vaknar jag till och ser att Ellen sover jämte mig men jag har ingen aning om hur hon kom dit, och andra gångar vaknar jag av en spark eller en armbåge från Sam och det är lika stort mysterium om hur han hamnade i sängen. Sedan ringer Andreas alarm någon gång i gryningen och det känns som om vi precis har somnat allihopa och då är det dags att gå upp. Tur att det finns en snooze-knapp 🙂

DSC_1026

DSC_1030

 

Lämna ett svar