Lite besök

DSC_0635I söndags var Sam och Ellens faster Emelie här en sväng och åt middag, vilket var väldigt roligt eftersom vi inte ses så ofta. Sam fick duplo; en Spiderman med tillhörande motorcykel. Han blev superglad och har nu sovit med motorcykeln sen dess 🙂

Igår var Frida, Hampus och Elin här och åt lunch. Sen gick vi till lekparken och fikade. Hampus och Elin hade med sig sina cyklar och Sam fick låna Elins en stund. Hon har stödhjul så balansen höll han men desto svårare var det att komma framåt. Han trampade på bra, kom framåt, blev glad och då bromsade han. Blev arg. Frida puttade på så han kom igång (vilket han ville) men så fort han kommit igång blev han arg för att hon puttade så då skulle hon släppa och samtidigt då så bromsade Sam, vilket ledde till att Frida fick putta igen, Sam började cykla, ville att Frida skulle släppa, bromsade, blev arg…Och så höll det på 🙂 Men innan dess hann barnen gunga och åka lite rutschkana i alla fall.

DSC_0627 DSC_0633

Idag är det tisdag och jag ska med Ellen till BVC igen för lite vägning, mätning och information om första vaccinationen som hon ska få om några veckor. Andreas kör hemmakontor idag och Ellen fick praktisera en stund imorse medan jag lämnade Sam på förskolan.

DSC_0654

 

Kommentera