Thank god it´s friday!

Jaha så var det fredag igen. Härligt, eller hur?! Andreas är på afterwork ikväll så jag och Sam har haft fredagsmys själva. Sam åt lasagne till middag och smakade på mina dumplings som jag åt. Nu sitter jag i soffan med ett glas rött och en tom kopp kaffe. Förvånade mig själv när jag styrde stegen mot kaffebryggaren och kokade mig en kopp när klockan var efter 19. Jag kan vanligtvis inte dricka kaffe efter klockan 17 eftersom det då brukar sluta med att jag är vaken halva natten, men nu var jag sugen och eftersom det är fredag så vill jag ju vara vaken och se både Idol och Skavlan.

Sam gjorde något nytt ikväll som jag inte sett honom göra tidigare. Han gick baklänges! Han körde runt med sin Briovagn och istället för att svänga runt den så började han att backa. När han insåg min exaltering (svårt att missa eftersom jag mer eller mindre ropade ”Men SAM! Kan du BACKA?! Du är GRYM!”) så gjorde han det gång på gång på gång. Han tog några steg framåt och sen backade han med blicken fäst på mig och bara sög i sig uppmärksamheten.

IMG_3778

Idag till lunch fick Sam äta våfflor för första gången i sitt liv. Jag var ju inte hemma, men av bilderna att döma så tyckte han det var spännande och gott!

Kommentera