Sista dagen som mammaledig lider mot sitt slut

Idag är min sista dag som mammaledig och jag och Sam har försökt ta tillvara på den så bra vi kunde. Det har varit fint väder idag också så vi har varit ute och lekt och på eftermiddagen var vi på babysim. Andreas kommer inte hem förrän i kväll så vi var ensamma på simmet men det gick hur bra som helst. Idag lärde sig Sam att dyka från min famn och med min hjälp simma till kanten och hålla sig fast. Han är så duktig och total orädd.

När vi kom hem fick han middag och sen gick jag och plockade upp lite saker från dagen. Sam gick hela tiden några steg bakom mig med sin lilla tax som han fick i födelsedagspresent. Han sa ingenting utan var bara fokuserad på att hänga med mig. In i köket, över tröskeln, ut i hallen, in i vardagsrummet, in i badrummet över tröskeln, ut ur badrummet och in i köket, över tröskeln och tillbaka in i hallen. Efter en kvart eller så var jag klar och satte mig då på golvet. Då började han cirkulera runt mig (fortfarande med hunden dragandes efter sig). Runt, runt runt. Fortfarande sa han ingenting utan tittade bara lite lurigt på mig när han passerade framför mig. Jag skrattade så jag höll på att gå åt! Det var så bisarrt på något sätt 🙂

wpid-img_20141005_184824.jpg

Nu har själv ätit middag och sitter och njuter av ett glas vin som jag fick av Catta igår. Om några timmar kommer äntligen Andreas hem igen!

 

Kommentera