Helgen hemma hos mormor och morfar

I torsdags fyllde jag år. 29 jordsnurr för att vara exakt. Andreas var bortrest så jag och Sam åkt hem till mina föräldrar över helgen. Sam gav mig en jättefin present på morgonen – sovmorgon till klockan åtta. Tack gubben! 🙂

Efter en lunch hos farmor tillsammans med min faster åkte vi vidare hem till mamma och pappa. De var fortfarande på jobbet så vi var ensamma ett par timmar. Sam stövlade in i huset, kollade runt snabbt tills han hittade det han letade efter. ”DÄ!” sa han med stora ögon och pekade på John Deere traktorn i miniformat som stod på golvet. DÄÄÄ!!

På eftermiddagen kom syrran och hennes barn och tillsammans åt vi middag på kvällen. För första gången så lekte Sam med sina kusiner ”på riktigt”. Han och Elin kröp efter varandra och gömde sig under bordet. Sam hade riktigt roligt och älskade uppmärksamheten.

IMG_20141002_183323

Igår (fredag) var jag och Sam en sväng på Jysk. När vi är hemma så blir Sam orolig så fort jag lämnar rummet, men på Jysk kände han sig tydligen trygg med att vandra iväg på egna äventyr 🙂

IMG_20141003_124218

Idag har vi haft ett fantastiskt höstväder! Dimma på morgonen som när den lättade blottade en klarblå himmel och krispig höstluft. Solen värmde på ryggen och det var nästan vindstilla. Underbart! Vi var ute på förmiddagen och grejade. Sam kämpade med att gå på gräsmattan vilket visade sig inte vara helt lätt. Sen lyckades han trilla på näsan i gruset och skrapa sig på sin lilla mjuka kind, men det gick bra!

IMG_20141004_114042

På vägen hem till Göteborg fick vi sällskap av Catta i bilen. Mycket roligare att köra bil när man har trevligt sällskap! Sam är ju lik sin pappa med att somna ganska så snart bilen har börjat rulla så jag uppskattar verkligen bilsällskap som håller sig vakna och pratar med mig 🙂

När vi kom hem delade vi på ett äpple och kände att lägenheten var så tom utan Andreas här, men i morgon kommer han hem igen!

wpid-img_20141004_162750.jpg

Kommentera