Sams födelsedag

I måndags fyllde alltså Sam ett år. Eftersom vi hade firat i helgen så glömde vi faktiskt av det på morgonen. Vi gick upp, bytte blöja, gjorde välling och allt var som vanligt. När Andreas stod och borstade tänderna innan han skulle åka till jobbet kom jag plötsligt på det, MEN SAM FYLLER JU ÅR IDAG! Jag fick så dåligt samvete så vi var tvungna att sjunga på en gång. Jag för full hals och Andreas med tandborsten i munnen. 🙂

Sam hade fått ett paket på posten från hans farmor och farfar så det öppnade vi också. Det var en kombinerad bok och skallra, väldigt spännande!

IMG_3401

På eftermiddagen gick vi till lekparken och lekte i solen. Så fantastiskt väder! Till en början tultade Sam mest runt och flyttade på sågspånen.

IMG_3434

Sen kom det en förskoleklass och parken invaderades av barn. Då satte sig Sam med en pinne och bara tittade imponerat på ungarna som klättrade och hoppade omkring.

IMG_3456

Och nu är han redan ett år och två dagar. När vi var på öppna förskolan idag så ska man alltid skriva upp sig vad man heter och hur gammalt ens barn är. Idag fick jag sätta ett kryss i kolumen ”1-2 år” istället för ”0-1 år” (!).

Kommentera