Dagarna flyger fram

Vad fort denna veckan har gått! Redan fredag och äntligen fredagsmys för första gången på länge nu. Andreas ska ge sig på att göra en egen bea. Ska bli spännande att se hur det smakar 😉

Häromdagen var jag och Sam och hälsade på Ann och hennes tvillingpojkar Ebbot och Arvid. Så himla mysiga killar! Folk brukar säga att Sam är en glad fis men han framstod som värsta surgubben i jämförelse 🙂 Vi tog en promenad i det härliga höstvädret som vi har nu (bästa årstiden enligt mig), och sen fikade vi och lekte med barnen. Sam kunde inte riktigt bestämma sig om han tyckte det var roligt eller läskigt att leka med Ebbot och Arvid. Det gick lite upp och ner mellan skratt och gråt. Spännande var det i alla fall, och alltid lika kul att se han leka med jämnåriga.

Vi var på jobbet en sväng igen igår. Himla spring på oss där, men vi glömde Sams skor där sist så vi var och hämtade upp dom. Det börjar ju närma sig jobbstart för mig, 6e oktober är det dags. Det känns roligt att börja jobba igen. Det har gått lite upp och ner under detta året om huruvida jag har sett fram emot att börja jobba igen. I början längtade jag tillbaka jättemycket för det kändes som om jobbet var såå mycket lättare än att ta hand om ett spädbarn. Sen började jag bli haj på hur Sam funkade och då ville jag absolut inte tänka på jobbet. Men nu har det gått ett år och jag känner mig redo för att ta första steget ”bort” från Sam. Vi har ju i princip suttit ihop i nästan två år (9 månader i magen och ett år utanför) och vi har aldrig varit ifrån varandra mer än några timmar så det kommer bli konstigt att vara ifrån honom 40 timmar varje vecka. Men samtidigt vet jag ju hur mycket Andreas har sett fram emot att vara pappaledig så jag är säker på att alla kommer få det fint. I januari ska Sam börja på förskolan och det kommer också gå bra, trots att jag gråter en skvätt varje gång jag tänker på att han ska vara ”helt själv” utan oss (kunde tydligen inte ens skriva detta utan att grina). Men det kommer gå jättebra!

De här fina bilderna tog Stefan och Kristin på oss förra helgen på kräftskivan.

IMG_0208 IMG_0210

Kommentera