Kräftskiva

Igår var vi på den årliga kräftskivan i Husby, Strängnäs. Vädret var väl inte på vår sida men vi lyckades hinna med en femkamp innan vi fick ta skydd inne i tältet.

Vi hade köpt med oss havskräftor från Fiskhuset Svanen på Eriksberg. Dom var supergoda! Jag hade även bakat en västerbottenpaj som vi åt till. Nom nom nom.

wpid-img_20140824_002600.jpg wpid-img_20140823_174158.jpg

Sam åt inga kräftor men väl majskrokar och västerbottenpaj. På kvällen bäddade vi ner honom i en åkpåse, som vi fått från Andreas syster Emelie, i vagnen. Sen parkerade vi vagnen utanför partytältet och där sov han gott tills vi åkte hem framåt midnatt.

Allt funkade bra och vi hade det jätteroligt. Och det brukar ju alltid bli bra trots allt praktiskt som jag går och grubblar på innan. ”Var ska Sam sova?”, ”Kommer han kunna sova?”, ”Tänk om han inte vill sitta still när vi äter?”. Så onödigt att oroa sig i onödan. 90% av det man oroar sig för inträffar ju ändå aldrig.

Kommentera