TröttSam

Igår var jag och Sam och hälsade på på jobbet. Vi hade bakat chokladsnittar som vi bjöd kollegorna på. Sam härjade runt och kröp fram och tillbaka i korridorerna. Så mycket yta att röra sig på! När vi åkte hem somnade han på bussen, inte så konstigt kanske 🙂

Idag tog vi en fika med Malin & Elliot och Anna (utan sin lille Åke som var med sin pappa). När Sam inte fick Eliots leksak blev han tjurig och ville inte sitta kvar vid bordet längre. Istället kröp han bort till en frysbox och klickade intresserat på den lysande On/Off knappen. Kom på nu när jag skriver att jag glömde kolla så att den stod på ”On” när vi gick därifrån…

Det märks i alla fall på Sam energi när vi träffar folk. Han ger allt under tiden, och efteråt så går han i väggen. Lillplutten.

IMG_20140821_144048

Kommentera