Dags att plaska igen

Idag målade jag klart vardagsrummet. Skönt att kunna få en förändring på bara en helg. Jag tycker det är jobbigt nog med bara ett par dagar med papp på golven och möbler som inte står på sitt rätta ställe. Känner på mig att när vi köper hus så får det mesta helst vara klart innan. Renovering är för stökigt för mig 🙂

På eftermiddagen var det dags för babysim igen. I nio söndagar framöver är det plask i poolen som gäller. Denna terminen ska Sam tydligen lära sig att dyka själv med bara en ”hjälpande hand”. Han ska dyka spontant när han känner för det. Vet inte hur det ska gå till men den som lever får se! Sam älskade i alla fall att vara tillbaka i poolen. Tungen var ute och händerna plaskade och när det var dags för sång visste han liksom inte hur han skulle få till fingret i luften samtidigt som han ville plaska. Behöver jag skriva att han var helt slut när vi var klara?

wpid-wp-1408295812500.jpeg

Kommentera