Ursäkta röran, jag målar om

Jag har funderat ett tag nu på att måla över de anisfärgade (mörkgråa) väggarna i vårt vardagsrum.

Aldrig har jag väl suttit i soffan hemma och tittat så mycket omkring mig som det senaste året. Jag har tittat på varenda liten detalj och funderat på om jag gillar den eller inte.

De första månaderna av Sams liv slog jag nog rekord i soffsittande. Jag ammade honom först i ett par timmar, sen gav jag honom flaska och sen somnade vi innan det var dags för nästa pass. Herregud som vi höll på. Jag förstod inte riktigt hur man skulle ha tid att lämna soffan 🙂

I vilket fall som helst så har jag spenderat mycket tid till att stirra på väggarna och ju mer jag funderat desto mer ville jag ha bort de mörka väggarna och istället se livet från den ljusa sidan,men det ska ju genomföras också.

Denna helgen blev det äntligen av! Två strykningar hanns med idag och en sista måste nog göras imorgon. Sen är det förhoppningsvis så ljust och harmoniskt som jag har föreställt mig att det ska bli. Sam var inte helt nöjd med att han inte fick vara i vardagsrummet men jag tog fram dammsugaren till honom så då var det lugnt.

wpid-wp-1408217282434.jpeg

 

Vi tog en paus från måleriet på eftermiddagen och åkte in till stan där min brorsas tjej Charlotte ställde ut några av hennes fotografier. Hon fick samsas om en del av staketet in till Trädgårn tillsammans med 129 andra fotografer. Hennes bilder var jättefina som vanligt! Om ni är nyfikna på fler av hennes bilder kan ni gå in på hennes webbsida och kika!

wpid-img_20140816_152520.jpg

 

Kommentera