Förmiddagsutflykt

Är det något som krånglar för mig så är det mina mobiltelefoner. Och är det något som krånglar för mig och Andreas så är det våra bilar. Vi har inte haft våran bil ens ett år och vi har redan bytt bromsvätska, dieselvärmare, luftmassamätare, haft ett löst framhjul och punka på ena bakdäcket. Det sistnämnda fick vi hjälp att laga av Volvo assistans men igår hade det börjat pysa luft så vi fick åka in idag och byta ut till ett nytt.

Så det blev en utflykt till Bilia i Nordstan idag. Vi var där redan klockan åtta och lämnade in bilen, sen gick vi och tog en fika och därefter promenerade vi runt i stan tills affärerna öppnade klockan tio.

Sam och Andreas köpte lite nya kläder på H&M. Det är lite lättare att få Sam att posera framför kameran så därför får ni bara se hans nya kläder. Det blev en sweatshirt med retrotryck (är det retro om det är från 90-talet?), en keps och ett par sneakers. På sista bilden syns hans två små tänder som till slut efter tio månader valde att titta fram. Nu är även en framtand på väg tror jag.

IMG_2738 IMG_2750

IMG_2760

Kommentera