Vilket sommarväder!

Hösommarvärme. Vilket härligt ord ändå. Ett ord och en tid som man längtar till så mycket i november och framförallt januari. Nu är den tiden här! Men jag tycker det är lite för varmt 🙂

I måndags var vi barnvakt åt Hampus och Elin ett par timmar. Vi sökte tillflykt i en skuggig lekpark där vi gungade, gungade och gungade lite till. Det fanns även rutschkana och studsmatta men inget kunde mäta sig mot gungorna så det var där vi hamnade tillslut hela tiden ändå.

Igår var vi hemma hos mina föräldrar och passade på att bada i dammen. Till och med Andreas badade! Sam plaskade på som aldrig förr och fick äntligen simma lite igen. Badbaljan vi har hemma i badkaret är tyvärr för liten för den aktiviteten.

wpid-wp-1406101406727.jpeg

wpid-wp-1406101457588.jpeg

Idag blir det packning inför helgen men vi ska nog hinna med några timmar i solen också. Glad högsommarvärme på er!

Kommentera