Nu är det semester!

Nu har äntligen Andreas semester på riktigt. Så skönt! Jag är ju ledig hela tiden men det är ändå något speciellt när vi får chansen att vara lediga tillsammans. Vi inledde ledigheten med finbesök från Strängnäs. Stefan och Kristin kom och sov över fredag till lördag. Sen kom Anders och Linda med deras två döttrar på lördagen. Vi hängde allihopa i Slottskogen ett tag och pickenickade. På kvällen åkte Stefan och Kristin hem och vi andra grillade.

Jag tycker det är så kul att få besök, men roligast tycker nog Sam att det är. Han älskar att stå i centrum och drar på stora växlar för att charma alla så mycket han bara kan. Stefan blev en klar favorit från början, och inte minst hans telefon med appen Talking Tom Cat 🙂

IMG_2697

IMG_20140718_174159

Igår kväll satt vi vuxna i köket och Sam lekte med tjejerna i vardagsrummet. Det kändes så konstigt att han kunde vara ”själv” därute medan vi var i ett annat rum. Men Sofia och Hannah är ju 7 och 5 år så dom var toppenbra barnvakter. Det är väl egentligen ett av skälen att man skaffar fler barn så syskonen kan roa varandra (om man nu har sån tur att de faktiskt kan leka med varandra och inte slita varandras hår som jag och min syrra gjorde…).

Idag på morgonen kom mamma, pappa och deras två kompisar förbi en sväng på kaffe. De har varit på semester i Moseldalen och kom hem med färjan imorse. Precis när Sam trodde att han skulle behöva vara ensam med oss så kom det fler människor att skoja med! Tyvärr stannade de bara en stund och efter det var han fast med sina två päron. Men det blir fler besök och fler utflykter så han kommer få sin beskärda del av rampljuset ändå i sommar 🙂

Kommentera