Diamantbröllop

I helgen var vi i Strängnäs för att fira Andreas morföräldrars (Inge och Englis) 60-åriga bröllopsdag. Andreas mamma tillsammans med hennes fyra syskon hade hyrt en lokal där hela tjocka släkten samlades och åt mat och firade tillsammans. Det är en talangfull släkt så dagen bjöd både på gitarrspel, klarinett, dikter och sång. Den finaste dikten läste Inge för Englis. Han hade rimmat ihop en dikt som handlade om deras första möte fram tills nu. Inte ett öga var torrt.

IMG_2657

Sam och de andra bebisarna gillade underhållningen. De satt helt tysta och bara lyssnade.

IMG_2666

Peder och Karins Linnea är två månader yngre än Sam och är söt som socker!

IMG_2644

Vi åt en jättegod grillbuffé från Emma Grön och till efterrätt hade Emelie gjort jättefina och goda tårtor.

operatarta

På vägen hem i söndags stannade vi hos Peder och Karin och käkade lunch och sen började den långa färden hem. Sam sov två och en halv timma, de andra tre och en halv timmarna var han mest rastlös. Vi stannade några gånger och sträckte på benen men samtidigt vill man ju bara hem. Vi försökte få tiden att gå så gott vi kunde. Sams favoritlek i bilen var helt klart ”Grymt-leken”. Den går ut på att han säger ”ÖH” och sen säger man ”ÖH” tillbaka. Den pågick nog i tio minuter i sträck ibland. 🙂

IMG_2678

Kommentera