Hemresan gick bra

Nu är vi alltså hemma i Sverige igen. Hemresan gick bra. Sam sov hela vägen i sin lilla vagga som de hakade fast på väggen framför oss. På flyget visade de The secret life of Walter Mitty. Vi hade redan sett den vilket var bra för då kunde vi hänga med trots att vi inte besvärade oss att fråga efter hörlurar.

Vi var hemma i lägenheten igen runt 03.00 på måndagsmorgonen. Sam, som var vaken vid bagageutlämningen men som somnat i bilen och som nu vaknade igen när vi kom hem, var helt slut. Han fick sova i vår säng vilket var väldigt mysigt. Han har ju inte gjort det sedan han var ett par veckor gammal. Vi somnade väl runt fyra-tiden och några timmar senare vaknade Sam och var redo för dagen. Jag och Andreas var inte riktigt lika redo. Sam låg och drog mig i håret men jag drömde samtidigt så jag förstod inte vad som hände. Andreas gick till slut upp med Sam vilket jag var väldigt tacksam för. Sen följde en slö dag med en kort promenad, uppackning av resväska och annat fix. Skönt att vara på hemmaplan igen!

Här är sista bilderna från Rhodos när vi sitter och väntar på bussen till flygplatsen.

wpid-img_20140622_192801.jpg

IMG_2540

Kommentera