Semester på Rhodos

I söndags morse väckte vi Sam tidigt. Vi packade in väskorna, tog med oss passen och begav oss till flygplatsen. I ett års tid, alltså redan innan Sam var född, har vi vetat att den 15e juni är det inte bara Sams farfars födelsedag utan också avresa till Rhodos.

Sams farmor fyllde jämnt i våras och ville fira det med hela familjen på en skön semester. Och vi har det just skönt vill jag lova!

Vi bor på ett stort hotell med flera olika poolområden, ett stenkast till havet och har fina rum och äter god mat på hotellets restauranger.

Just nu är klockan 21.05. Sam sover, trött efter en dag med sol, bad och lek, Andreas dricker någon öl eller två med sin pappa och svåger. Tjejerna och Andreas brorsa är med barnen på disco. Jag sitter ute på vår terrass med ett glad rosé och en bok. Det är alldeles ljummet ute och jag har inte ens tagit på mig en tröja än. Eftersom vi har sett fram emot resan i ett år så är det härligt när det levererar!

Bilder kommer men jag har inte haft med mig min telefon ute. Än så länge bjuder jag på en bild från flygplanet.

image

En reaktion på ”Semester på Rhodos

Kommentera