”Jag ska bara kolla lite mamma”

Sam har upptäckt sitt pekfinger, och det där lilla pekfingret ska pilla på precis allting. Pill pill. Jag kan höra Sam även när jag inte är i samma rum hur han sitter och pillar på en smula, på en leksak, på sitt knä eller på sin napp. Pill pill.

Men man får faktiskt inte pilla på allting och det försöker vi lära honom, men det går inte riktigt in längre. Tidigare när han lekte med golvlampan (som välter väldigt lätt) så räckte det att säga ”NEJ!” och då backade han undan. Numera säger jag ”NEJ!” och då vänder han sig om och flinar och sen pillar han lite till.

Speciellt fascinerad är han av sladdar så därför har Andreas lagt kuddar lite varstans där det finns sladdar som vi inte kan flytta på. Det kliar lite i mig att ha det så ”stökigt” så efter att bilderna tagits har jag faktiskt tagit bort kuddarna igen (säg inget till Andreas). Hellre pill än stök om ni frågar mig.

IMG_20140611_091034 IMG_20140611_124812 IMG_20140611_130721

Kommentera