Nationaldagen i bilder

Årets nationaldag var nog den bästa hitills. Vi hade det jättetrevligt hos Sofie och Mikael så vi får hoppas att det blir en tradition att fira Sverige hemma hos dom!

Vi åt grillad korv vid tre och sen åkte jag, Sofie, Ann-Sofie och Jessica till Hälsohuset och tränade cirka en timma. Sofie är ju instruktör där så hon hade tillgång till salarna och musikanläggningen. Hon körde först ett kort spinningpass med oss och sen körde vi tabata. Då gör man en övning stenhårt i 20 sekunder, sen vilar man i 10 sekunder och så upprepar man i totalt fyra minuter, sen kör man ett nytt set. På bilden svingar vi kettlebells. Jättekul och svettigt!

wpid-img_20140606_174915.jpg

Under tiden var Jenny och Viggo hemma med killarna som bryggde en ny sats med öl. När vi kom hem lagade vi mat. Det blev pulled beef, sallad och färskpotatis i ugn. Till efterrätt åt vi keylime pie. MUMS! Catta hade jobbat så hon och Adam kom ner strax innan middagen. Malin var tyvärr krasslig så hon och Jesper var inte med.

wpid-img_20140606_203838.jpg

Sam var en stjärna och satt fint i sin babysitter medan vi åt. Viggo hängde i sin bilbarnstol.

wpid-img_20140606_203858.jpg

Sam underhöll som vanligt nuförtiden med sina grimaser. 🙂

wpid-img_20140606_200726.jpg

Efter middagen körde vi lite lekar. Sam somnade gott i Sofie och Mikaels gästrum så vi hade för en gång skull inte bråttom hem. Jag tror vi kom hem vid 01.30. Sam vaknade till när vi lyfte i och ur honom i bilbarnstolen men somnade om lika fort igen som tur var. En mycket lyckad och rolig dag som vi förhoppningsvis får en repris på nästa år!

Kommentera