Taej

När jag och min kompis Sofie gick på höstadiet köpte vi varsin Hassanskiva. Sedan spelade hon in sin skiva på kassettband och jag gjorde likadant. På det viset fick vi ju båda skivorna, smart tänkt va? 🙂 Ja det var inte det jag skulle berätta utan att ett av spåren var när ”Ulf Lundell” ringer till en butik i Stockholm och säger att han inte längre vet vad de strumpor han köpt hos dem står för längre. Han säger att de känns annorlunda på något sätt. Han avslutar klippet med att säga ”Taej taej”. Jag har nog aldrig funderat över vad det egentligen betyder men idag kom jag till insikt!

Jag har haft världens problem med min mobiltelefon som har varit trasig. Orkar inte dra hela historien här och förmodligen är det inte så intressant att läsa om heller men i vilket fall som helst så ringde jag till en verkstad som ligger i Stockholm och ställde lite frågor. När vi var klara så avslutade han med att säga ”Taej”. Och nu förstår jag. ”Taej” betyder Tack och Hej på stockholmska!

Annars är det här klippet ett av mina favoriter!

Kommentera