Aprilskoj

Igår var vi på det årliga aprilskojet. Det är Kinnaströms sportklubb (KSK) som anordnar en lagtävling varje år som går ut på att man i lag ska ta sig runt en 7,5 km slinga där det är en del tävlingar och frågor längst vägen. Vi hade verkligen tur med vädret, strålande sol och 20 grader. Kunde inte varit bättre!

Vi tog med bärselen till Sam och turades om att bära honom. Han var så duktig och höll humöret uppe hela de dryga fyra timmarna det tog för oss att ta oss i mål. När vi var klara gick vi hem till Malins föräldrar och grillade och hade det gött i solen. Jag kollade resultatet idag och vårat lag (Katla) kom på en delad tredjeplats av 23 tävlande lag. Heja oss! Killarna som går under namnet Thunder kom på en elvte plats. Hehe..

Tyvärr glömde jag helt bort att ta några kort igår men Andreas knäppte ett kort på några från gänget så det får bli dom som pryder detta inlägget!

IMG_20140426_165927

 

Kommentera