Påsken so far

På långfredagen var vi hemma hos syrran och åt jättegod påskmat som alla var med och bidrog till. Jag och Andreas gjorde lamm som blev gott (som tur var eftersom vi inte lagat det tidigare). Pappa byggde tågbana med Sam som tyckte det var jättespännande att se på tåget som åkte runt runt. Sedan moddade pappa banan lite till med en kulle och viadukt men då hade barnen redan tröttnat 🙂

IMG_0145

På påskafton åkte vi till Slottskogen och promenerade runt. Vi gick bland annat till Barnens Zoo där man kunde titta på getter, grisar, kycklingar och ponnys. Sam tyckte väl att djuren var söta och så men han tyckte det var roligare att kolla på sin egen skugga. Alla gillar vi olika.

IMG_0152 IMG_0158

Sedan drack vi lite kaffe och kopplade av på filten en stund innan det var dags att åka hem och grilla.

IMG_0167

Idag, påskdagen, var jag på yoga på förmiddan. Sen tog vi en promenad på eftermiddan och njöt av solen och värmen (!). Sam har fått ärva en gåstol så han har hängt ganska mycket i den. Han går framåt om man håller honom i händerna men om man släpper så stannar han. Andreas fixade i ordning den så den känns som en liten bil nu med hjälp av leksaken som har ratt och gas. Känns bara som en tidsfråga innan Sam kommer åka efter oss och köra på hälsenorna 🙂

IMG_0169

 

 

 

Kommentera