Grillunch och babysim

I lördags firade vi att Andreas jobbat sin sista dag på sitt gamla jobb med att bjuda in kompisar till en grillning. Vädret kunde inte varit bättre. Sol, sol SOL. Vi satt ute på baksidan och njöt av att känna värmen och solen mot kinderna. Jenny tog en bild som jag lånar av henne nu (utan att fråga men hoppas det går bra) 🙂

grillunch

Igår tog vi båten in till stan där vi gick en sväng på Åhleńs. Andreas hittade en tröja och jag hittade inte ett par skor som jag hade hoppats på. Istället beställde jag ett par på Brandos. Det var sista paret av ett par sandaler så jag fick dom till halva priset. Hoppas bara nu att dom passar!

På eftermiddagen var vi på babysim. Andreas simmade med Sam denna gången. Tyvärr tog vi inte med oss varken telefoner eller kamera så jag kan inte visa några bilder. Hursomhelst så verkar Sam trivas i vattnet! När han ligger på magen och sparkar med benen så ska man flytta sig bakåt i bassängen så han får känslan av att hans bentag faktiskt förflyttar honom framåt i bassängen. Sen fick han lära sig att ”dyka”. Andreas höll i honom, när han fick ögonkontakt skulle han säga ”Nu dyker vi” och sen dra en blöt hand över Sams ansikte. Detta ska locka till en reflex att stänga ögonen och hålla andan. Så småningom ska vi kunna doppa honom helt under vattnet. Men nu råkade det bli så ändå att Sam fick ansiktet under vattnet. Det är inte helt lätt att hålla i honom när han sprattlar samtidigt som man ska hålla koll på de andra i bassängen så man inte krockar och så blir det små vågor i bassängen av allt plaskande. Plötsligt så blev det då ett litet ofrivilligt dyk för Sam. Men det gick jättebra. Han blev inte rädd och fick ingen kallsup. Han blir nog en fisk som sin pappa!

Kommentera