6-månaderskontroll

Idag var Sam på 6-månaderskontroll. Han är nu 73 cm lång och väger nästan nio pannor. Doktorn klämde på hans mage, kollade höfterna och ställde lite frågor om vad han kan och så. Hon klämde ganska mycket på magen så jag trodde att han skulle gråta av att det gjorde ont men han tyckte det kittlades så han började skratta istället 🙂

IMG_1966

(Sam leker med sin nya leksak han fick från farmor och farfar samtidigt som han tittar på Real housewives of Beverly Hills. Båda är så spännande att det är svårt att välja var man ska lägga fokus)

Sen babysimmet i söndags har han börjat göra Stevie Wonder-lika rörelser med huvudet. Jag trodde att han kanske hade fått vatten i öronen men doktorn kollade och hon kunde inte se något. Det är nog bara en ny grej han har för sig trodde hon. Det ser väldigt roligt ut i alla fall. Han gjorde det i vagnen när vi var ute och gick och fick upp en sån fart på huvudet att jag hade svårt att köra vagnen rakt, men han ler samtidigt som han gör det så han tycker nog att det är lite skönt att bli snurrig. (Bådar inte gott för tonårstiden).

Kommentera