Helgen

Sams farmor och farfar kom och hälsade på i helgen, alltid lika trevligt! Vi gjorde egen pizza på bakstenen som Andreas fick i julklapp. Jag kan verkligen rekommendera er att köpa en sån, det blir jättegott! På lördags natten vaknade Sam vid tre och bestämde sig för att det var morgon. Istället för att vakna med att gråta och somna om med nappflaskan så vaknade han och gurglade och pratade. Inte trött och inte hungrig. Suck. Drygt en timma tog det innan vi lyckades övertyga honom att det inte var morgon ännu. SÅ skönt det var då att vi hade två härliga barnvakter som kunde ta vid på morgonkvisten så jag och Andreas fick sova några timmar till!

IMG_1941 IMG_1944

IMG_1961

På lördagen promenerade vi en sväng i det fina vårvädret, spelade lite kort och åt god mat. Vad gjorde Sam då? Jo bara en sån liten grej som att lära sig att sitta själv! Han har suttit lite innan också men bara några sekunder innan han välter åt antingen det ena eller det andra hållet. Men nu plötsligt så hittade han magmusklerna och bara satt och satt och satt. Fortfarande utan kontroll så man får såklart sitta med och passa men man behöver inte hålla i honom längre i alla fall. Duktig kille!

Kommentera