Soldräkt!

I sommar ska vi åka med Andreas familj till Grekland på semester. Istället för att börja tänka på våran egen packning så är Sams resväska i fokus. Vad packar man med till en nio månaders bebis (som han kommer vara då)?. Ett pass är bra att ha och det ska vi fixa nästa månad. En soldräkt är väl mer eller mindre obligatoriskt nuförtiden till de små. Jag hittade en jättefin soldräkt med lite retrokänsla på Oii design som vi slog till på och den har faktiskt kommit hem idag! Badbrallor har vi ju redan köpt och handduk har vi fått en jättefin från Sams gammelmormor och gammelmorfar. Kvar på inköpslistan står solhatt, kanske solglasögon, eventuellt ett par badskor eller sockiplast och säkert hundra andra saker som vi inte vet att vi behöver men som vi dagarna innan kommer inse är livsnödvändiga (eller inte).

IMG_1937

Kommentera