Sams första krogbesök

Igår var Sam på krogen för första gången i sitt lilla liv. Ett spontanbesök.

Jag och Sam hade varit hemma hos mina föräldrar på eftermiddagen. När vi kom hem upptäckte jag att jag hade glömt mina nycklar hemma hos dom. Andreas var ute på stan och jag visste att han skulle till en restaurang på Magasinsgatan. Jag ringde honom en massa gånger men han hörde inte sin telefon. Jag testade att ringa restaurangen men de sa att Andreas troligen tillhörde det sällskap som just gått. Jaha, vad skulle jag göra nu?

Jag kom på att jag faktiskt kan se på google maps var Andreas befinner sig någonstans. Och mycket riktigt var han på Magasinsgatan. Det var inte så mycket mer att göra än att ta bilen och åka dit.

På Älvsborgsbron började Sam tröttna på att åka bil. Gnället övergick i gallskrik. Jag var tvungen att stanna och ta upp honom och lugna ner honom. Som tur var hade jag en nappflaska med mig och när han fick mat så började han lugna ner sig. Efter en stund spände jag fast honom igen och vi åkte vidare. Jag hade tur och hittade en parkering nära dit vi skulle. Jag tog Sam på armen och sen gick vi till 2112 som restaurangen heter.

Vi fick en del frågande blickar och bartendern kom fram och undrade om han kunde hjälpa till med något.
”Ja en öl och något alkoholfritt till grabben tack”. (Nej så snabb i huvudet var jag tyvärr inte).

Vi hittade Andreas som såg minst sagt nollställd ut. Där kom jag in med lilla Sam på armen som nog undrade vad vi höll på med :). Andreas hade koll på sina nycklar som tur var så hem kom vi.

Snipp snapp snut så var sagan om Sams första krogbesök slut!

image

Kommentera