Året börjar lida mot sitt slut

I fredags åkte vi hem till Göteborg igen. På vägen hem åkte vi förbi Anders och Linda och såg hur de bodde. Tiden går så fort, det hade redan bott i sitt hus i över ett år och vi hade aldrig varit där. Efter lite fika fortsatte vi hemåt. Sam sov nästan hela vägen. Men i Borås vaknade han till och ville ha mat så jag blandade till en flaska i bilen. Han blev inte riktigt nöjd efter maten heller men när jag tog av honom strumporna lugnade han ner sig. Man får liksom testa sig fram 🙂

I söndags hälsade vi på Jens och Lotta som har flyttat ner till västkusten. De har köpt ett hus 2 km från havet där det ska finnas bra barnvänliga stränder så förhoppningsvis blir det en bra sommar så vi kan åka ner och bada med dom. Det ska bli så skönt att inte ha en stor mage i sommar, svullna fötter och fingrar är jag gärna utan. Bilden nedan är från i somras när vi var i Lysekil över dagen. Andreas tog hundratals bilder på humlor och blommor och jag satt på en parkbänk och läste. Mysig dag att tänka tillbaka på!

Lysekil andreas

Imorgon är det nyårsafton! Vi ska fira i Varberg hemma hos Alex och Jenny. Tredje året nu så det börjar bli tradition. Det är hopalägg så alla bidrar med något. Det brukar alltid bli väldigt god mat så det ser jag verkligen fram emot. Roligt också när det blir en överraskning vad man ska äta. Jag och Andreas bidrar med bubblet och snacksen i år.

Sams första nyårsafton! Förra året låg han i magen men det visste vi inte förrän några dagar efteråt…

Kommentera