Dan före dan före dan före doppardan

Denna julen har vi näthandlat varendaste liten julklapp. Alla förutom en som jag åkte och köpte idag. Väldigt skönt att slippa gå i affärer och leta. Mycket skönare att sitta hemma i soffan och surfa runt. Julstämningen som man annars tänker att man kanske missar känner jag aldrig ändå när jag är ute och handlar. Jag tycker mest att det blir varmt med vinterjacka, trångt med alla människor och frustrerad för att jag inte kan bestämma vad jag ska köpa.

Sam lyfter huvudet

Sam är nog också ganska nöjd över att vi inte drar med honom i massa affärer. Han börjar bli lite frustrerad över att ligga ner i vagnen. Så länge han sover går det bra men när han är vaken så blir han arg.  Häromdagen rullade han från rygg till mage, men han har glömt av hur han gjorde för han har inte gjort det igen sen dess. Däremot gillar han att ligga på mage nu vilket han inte gjort tidigare. Lite jobbigt är det fortfarande att hålla uppe huvudet så att det kommer dreggel av all anstängning är kanske inte så konstigt 🙂

Kommentera