Sophie the girafe

Vad köper man i julklapp till sin bebis? Vi har fått ärva mycket saker och kläder från våra syskon så det är egentligen inget som Sam behöver. Men sen är det klart att det finns mycket fint att köpa 🙂 Jag har i alla fall precis beställt en bitleksak, Sophie the girafe. Den ska tydligen stimulera bebisens alla sinnen på lite olika sätt och hit och dit.

girafe

Egentligen känns såna där beskrivningar lite överflödiga för vad tar en bebis inte intryck från? Allt i världen är ju nytt och allt bearbetas i den där söta lilla hjärnan. Det behöver man ingen särskild leksak till. Däremot så är giraffen gjord av naturgummi och det tycker jag är viktigt. Det är förvånadsvärt  mycket gifter i barns leksaker och det är väl bra att försöka undvika det så mycket det går.

Clara Lidström, en av Sveriges största bloggare, har bloggat om gifter som finns i hemmet, läs om det här och här. Och läs också om hur du kan kemikaliebanta ditt hem. 

En reaktion på ”Sophie the girafe

Kommentera