Träningen

Idag var det ny bodypump release. Inga direkta nyheter vad gäller rörelser och musiken var inte mycket att hänga i granen, men jag tycker det alltid är bra att vara med från början vid en release och känna att man utvecklas och kan ta mer vikt vid slutet. Jag tar det fortfarande lugnt med vikterna men det är svårt att hålla igen. Om ett par gånger tror jag att jag kommer sluta fega och lassa på mer med vikt.

På spinningen i måndags var det ”Depeche mode”-tema eftersom de spelade en konsert i Göteborg igår. Jag är inget jättestort Depeche fan (faktiskt inte alls) men instruktörens entusiasm smittade av sig och han fick det kännas roligt ändå. Det var meningen att han skulle visa delar av en konsert på storbild samtidigt som vi cyklade till låtarna men varken han eller några av deltagarna fick ordning på tekniken så det blev inget av det. Tråkigt! Men så är det ju nästan alltid med tekniken, man måste förbereda och testa innan man ska visa något inför publik för annars är risken att det floppar.

När jag cyklade mitt första spinningpass för nu 13 år sedan på Kinna hälsostudio trodde jag att man skulle cykla samtidigt som en väg visades med projektor framför en. Men det har jag hittills tyvärr aldrig varit med om. Men det hade varit så mycket roligare att cykla samtidigt som man såg en väg i alperna sommartid eller en vacker ökenväg. Varför är det ingen som gör det? Samtidigt som vägen visades skulle passet anpassas så att när det är backe så är det stående och är det runnings så är det en raksträcka där man försöker jaga ifatt klungan. Något såhär skulle det kunna se ut.

transalpina

(Bild lånad från http://www.summitpost.org/)

En reaktion på ”Träningen

  1. Det har jag faktiskt också tänkt på. Tänk att cykla en härlig sommar dag uppför och nerför med en fantastisk natur. Sen tar man en dusch och går ut och där är det grått, duggregn, och blåst. Då längtar man till sitt nästa spinning pass.

Kommentera