Babyshower

I söndags överraskade min vänner mig med en babyshower. Jag trodde att jag och Andreas (på väg till ICA) bara skulle vänga förbi hemma hos Jesper & Malin för att hämta några tomflaskor som killarna kunde tappa upp sin egengjorda öl på. Men när dörren öppnades möttes vi av ballonger, vimplar och sju glada tjejer. Andreas visste såklart vad som var planerat men jag hade ingen aning.

De hade gjort en jättefin blöjtårta fylld med blöjor, sockor, flaskor, mössor och annat bra att ha.

Daper cake

Sen hade de dukat upp fint med ett tydligt bebistema. Alla fick till exempel en egen ”nappklubba”.

2013-08-25 11.09.38

De hade gjort i ordning en god brunchbuffé med massa gottigt!

Food

Och Catta hade gjort supergoda och fina muffins.

Cupcakes

Jag fick gissa vilka bebisar som hörde till vilka kändisar, och som den kändisfantast jag är lyckade jag gissa rätt på 7 av 13. Rätt nöjd ändå 🙂

IMG_20130827_153407

 

Och sen var det dags för tjejerna att gissa på kön, vikt etc på bebben. Alla tror att jag kommer gå över tiden. Hoppas att de har fel…

Baby guessing

Framåt eftermiddan skjutsade Jenny hem mig. Resten av kvällen spenderades i soffan med Andreas och lite Netflix. En mycket bra dag sammanfattningvis!

Kommentera